Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kundereferencer

"Jeg har været og er altid glad for at samarbejde med Dahl PR.

I gennem det sidste år har vi lavet flere konkurrencesamarbejder, og mit indtryk er, at Hanne og Terese er gode til at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Derudover er det rart altid at blive mødt med smil og godt humør."

- Pernille Schwartzlose Nyhuus

RAZspa har været mere end tilfredse med Dahl PR, ellers havde jeg ikke brugt dem så længe. Vores månedlige møder holder vores fælles fokus og sikrer at vi ikke taber kontakt med pressen.​

Dahl PR har klart været med medspiller i den store opmærksomhed RAZspa og Raz oplever hos pressen, jeg siger tak.

​​

- Rasmus Raz Andersen, Raz Spa

"Hanne fra Dahl PR øser ud af gode ideer, viden og erfaringer og har altid fingeren på pulsen. Hun kommer altid med sit gode humør og har været en stor hjælp med at få Elisabeth Gierus Skincare skønt omtalt igennem årene i de forskellige mode og ugeblade. Jeg kan varmt anbefale Dahl Communication & PR til andre."

- Elisabeth Gierus, Elisabeth Gierus Skincare

"Det er en fornøjelse at arbejde med Dahl Communication & PR.

Det er sjældent at man møder folk, som udover at være så professionelle - også er fuldstændigt dedikeret til at kampagnen bliver en succes for alle.

Jeg føler mig meget "tryg og afslappet" sammen med Terese og Hanne - deres team er fantastisk - deres energi er så positiv og inspirerende og slutresultatet er altid perfekt".

- Claire Ross-Brown, Skuespiller og sanger

​Beauty-Angel Danmark har brugt Dahl Communication & PR i mere end 2 år, og vi er mere end tilfredse med det produkt vi har fået leveret.

Dahl Communication & PR har alle kontakterne inden for skønhedsbranchen, og forstår at bruge dem i forhold til de behov vi har haft i Beauty-Angel Danmark.

Vi har i dag 119 Beauty-Angel maskiner over hele landet, og en stor del af æren for det, er klart den måde Dahl Communication & PR har synliggjort os og vort produkt i

skønhedsbranchen og pressen.

Vi kan kun give Dahl Communication & PR de bedste anbefalinger og fortsætter helt sikkert vort samarbejde.”

- Jacob Høffner, Indehaver af Beauty-Angel Danmark.

Dahl Communication & PR ApS, Tornebuskegade 1, baghuset st.,  1131 København K, Tlf.: 40 92 34 02