Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvad er PR?

Public Relations influerer opinionen og regulerer mediebilledet for derved at skabe en gensidig og positiv forståelse mellem virksomheden/produktet og omverdenen.

Arbejdet med Public Relations skal bygge på integritet og ærlighed, og der skal være en direkte forbindelse mellem ord og handling, der sikrer virksomhedens/produktets troværdighed.

Vores mission er at mindske afstanden mellem din virksomhed og dine kunder, og at holde offentligheden opdateret om dit firmas fremgang samt nyheder indenfor produkter m.v.

Dahl PR

Med mange års erfaring inden for skønhed og livsstil og dertil svarende stærke netværk, tilbyder vi en bred vifte af PR-ydelser som pressematerialer, skabe eksponeringer i forskellige medier og magasiner, events, arrangere fremvisninger for pressen samt celebrity endorsement - vi har et netværk af tv-værter, skuespillere og andre kendte personer, der kan agere brandambassadører.

Vi mener at, god PR styrker et brands image og budskab, og det er et effektivt supplement til markedsføringsaktiviteter. Omtale i medierne skaber større produktkendskab, og det kan være med til at flytte holdninger og ændre forbrugsadfærd hos din målgruppe.

God PR handler om god historie i de rette medier og er afgørende for om dit brand kommer i forbrugernes bevidsthed. Hos Dahl PR hjælper vi kunden med at skabe kendskab omkring dit brand og produkt via pressemeddelelser, personlige møder og præsentationer om dit brand hos bladhusene, events, omtale hos bloggere og magasinerne. Derudover skaber vi unikke oplevelser af brandets og produkterne via specielle produktsendinger til journalister og bloggere, og dette udarbejdes i samarbejde med kunden.

Hos Dahl PR udarbejdes der en PR plan, der i overensstemmelse med kundens overordnet mål og strategi, og vi sørger for at kunden altid har overblik over indsatser og resultater.

Dahl Communication & PR ApS, Tornebuskegade 1, baghuset st.,  1131 København K, Tlf.: 40 92 34 02